Rólunk

Zöld egészség – egy szópár, amely évszázadokon át egyet jelentett a gyógyítással, és modern korunk kezdi újra felfedezni a benne rejlő hihetetlen potenciált.

A zöld életmód újra egyre nagyobb teret hódít magának az emberek körében. E felfogás szerint a gyógyászatban sem arra van szükségük, hogy minél több gyógyszerrel tömjük magunkat, hanem arra, hogy ismét elegendő természetes alapú, életadó tápanyagot fogyasszunk, amely szervezetünket megfelelő módon támogatja abban, hogy erőteljes és egészséges maradjon. Ha kielégítjük igényeit, sokkal ellenállóbbá tehetjük a betegségekkel szemben, hogy képes legyen elkerülni vagy önállóan legyőzni azokat.

A modern, zöld életmód lényege, hogy összhangban éljünk a természettel (go green mozgalmak) és kihasználjuk azt a tömérdek jót, amit számunkra biztosít. Együnk zöldeket, igyunk zöld leveles növényből készült turmixokat, préselt leveket, járjunk sokat a szabadba, óvjuk meg környezetünket, és keressük a természetes, zöld gyógymódokat.

A zöld ételek és italok bolygónk szinte minden pontján fellelhetők különböző növények formájában. Közülük sokra szupertáplálékként tekintünk, mivel olyan értékes vitaminokat, tápanyagokat, fitonutrienseket tartalmaznak, melyekre szervezetünknek feltétlenül szüksége van. A környezettudatos életmódnak is fontos része a természetes gyógyulás és betegségmegelőzés. A zöld életmód egészséges életet biztosít harmóniában a természettel.

Zöld Egészség blogunk cikkei segítségével igyekszünk megismertetni téged azzal a tudással, amelynek birtokában te is képes leszel a tudatosabb életmódra és szervezeted öngyógyító folyamatainak támogatására, immunrendszered felturbózására. Szeretnénk utat mutatni, hogy mit kerülj el, és mit részesíts előnyben ennek elérése érdekében!

Impresszum

Az oldal tulajdonosa:
DS Trade GmbH
Zoldegeszseg – alapítva 2020.

Székhely: 1200 Bécs, Leystrasse 50/1.
Levelezési cím: 1020 Bécs, Scholczgasse 6.
Tel.: +36-30-437-0000

Cégjegyzék szám: FN 462533 x Bécsi Cégbíróság

Adószám: ATU72005028 

E-mail cím: info@zoldegeszseg.hu

Weboldal: www.zoldegeszseg.hu

Felelős kiadó: Siklér Dániel ügyvezető
Panaszbejelentés: office@zoldegeszseg.hu

Szerkesztőség

Cím:
E-mail: info@zoldegeszseg.hu
Vezető szerkesztő:
Munkatársak:
Szőcs Ilona Hanna
Csizmadia Anna
Rozmann András
Siklér Dániel
Márkus József
Berzlánovich Péter

Hirdetésekkel kapcsolatos információ: sales@zoldegeszseg.hu

Szakmai érdek-képviseleti szervek:
NAIH-80125/2014.